Γιάννης Πουλόπουλος: Τελευταίο αντίο στον μεγάλο ερμηνευτή

Γιάννης Πουλόπουλος: Τελευταίο αντίο στον μεγάλο ερμηνευτή

Το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου ο σπουδαίος τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και «έφυγε» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στις 6 το απόγευμα στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς.

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια της συζύγου του, Μπέτυς, για τον τρόπο που επέλεξε να φύγει, ο «τεράστιος» όπως τον χαρακτήρισε τραγουδιστής.

«Δεν μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε. Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος.

Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής» είπε μιλώντας στο OPEN.

Πηγή: Libre.gr

Σχετικά άρθρα: