Ο Βασίλης Νάτσης «έφερε» την Αμερική στον τόπο του

Ο Βασίλης Νάτσης «έφερε» την Αμερική στον τόπο του

Ο Βασίλης ΝΑΤΣΗΣ σήμερα μπορούσε να ήταν στην Αμερική.

Αυτό που είναι – κορυφαίος επιχειρηματίας στην Αλβανία – δεν αποκλείεται, να το πετύχαινε και πέρα από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Επέλεξε όμως, τον άλλο δρόμο, τον πιο δύσκολο. Να βρει τη Γη της Επαγγελίας εδώ, σε άλλο «πλανήτη».

Χάραξε το δρόμο της επιτυχίας του με τόλμη και αποφασιστικότητα, με εμπιστοσύνη. Με σιγουριά και με δύναμη ψυχής. Στηριζόμενος, πάντοτε κι αποκλειστικά, δυναμικά σε ακλόνητο «πιστεύω», σε ενθουσιασμό, σε αισιοδοξία!

Πάνω στη δουλειά, ανακάλυψε το εμπορικό του πνεύμα. Την ιδιαιτερότητά του: Πώς να επενδύει, συνέχεια να επενδύει… Δεν του πήγε η δουλειά, όπως λένε ορισμένοι κακόβουλοι. Αυτός πήρε τη δουλειά, την ιδιωτική του επιχείρηση και την οδήγησε εκεί που θέλησε ο ίδιος. Στο σημείο που βρίσκεται, δηλαδή στην κορυφή.

Ο Βασίλης ΝΑΤΣΗΣ, με τον δικό του τρόπο, το εύστροφο επιχειρηματικό μυαλό, «έφερε» την Αμερική στον τόπο του.

Πλέον, όπως συνηθίζουμε να εκφραζόμαστε, για να αποδείξουμε τον δυναμισμό ενός επιχειρηματία, τον ασυναγώνιστο, την υπεροχή, ο Βασίλης ΝΑΤΣΗΣ – σε διευρυμένη έννοια, η εταιρεία AGNA – είναι κράτος. Είναι ολόκληρη επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι σχολή.

Καιρό τώρα, ρίχνει την προηγμένη πείρα του, που απέκτησε με γνώσεις και κόπο στα εργοτάξια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας του, σε βιβλία, που σε διδάσκουν, που σε φωτίζουν καλύτερα, για το πώς να πετύχεις επιχειρηματικά. Και πώς να καλλιεργείς και να στεγάζεις μέσα στην ψυχή σου την φιλανθρωπία. 

Επιθυμεί την πείρα του να την αφομοιώσουν κι άλλοι, να πετύχουν επιχειρηματικά πολλοί. Καυχιόμαστε που ο Βασίλης ΝΑΤΣΗΣ διακρίνεται, διαπρέπει κι είναι Έλληνας.

Σχετικά άρθρα: